Els informatius comencen la tardor amb la campanya “En À Punt, la notícia eres tu”

a punt media

Esta temporada es dona protagonisme a gent anónima que ha sigut actualitat

Aquest dissabte 24 de setembre els informatius de televisió, ràdio i web d’À Punt comencen a emetre les promocions de tardor “En À Punt, la notícia eres tu”, una campanya que dona protagonisme a gent anònima que ha sigut actualitat per qüestions molt diverses. Les cinc persones que han participat en la campanya són:

Lluís Marco, que pertany a una família de llauradors des de fa quatre generacions. La seua història es va fer viral a les xarxes quan va cremar els seus camps situats a la pedania de Carpesa, perquè ja no són rendibles.

Iryna Turbenko és una ucraïnesa que ajuda els refugiats que fugen de la guerra i venen a València. Una dona amb molt de coratge, exemple de solidaritat.

Carlos Sanjuan, un home de 78 anys, és un valent heroi per a la resta de jubilats. Carlos va recollir 100.000 signatures per a reclamar als bancs un tracte més humà i major atenció presencial.

Daniel Alcaraz és l’únic àrbitre de futbol espanyol amb síndrome de Down. Per a ell, la gespa del terreny de joc és el símbol del respecte i de l’educació en valors.

Noah Higón és una jove amb set malalties minoritàries que té molta repercussió a les xarxes socials per la reivindicació al voltant de les seues reflexions. L’hem vista estudiar amb esforç a l’hospital sense perdre la il·lusió per ser advocada. Protagonitza una falla i acaba de llicenciar-se en Dret i Ciències Polítiques.

Els cinc són només exemples de persones que un dia van ser actualitat amb històries úniques, que fan millor la nostra societat. Amb aquesta campanya, À Punt torna a mostrar a l’audiència el valor de servei públic. Perquè acostar allò que passa als valencians, valencianes i residents a les ciutats i pobles de la Comunitat Valenciana és la nostra raó de ser.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà