1.150 famílies d’Utiel es beneficien dels vals descompte del meu Compte Ambiental

consorcio

El Consorci València Interior ha entregat 14.540 euros en tiquets per a comprar en 120 comerços

El Consorci València Interior (CVI) ha finalitzat amb èxit la campanya del meu Compte Ambiental a Utiel on s’han entregat 2.908vales descompte a 1.151familias de la localitat.

El percentatge de vals recollits i de famílies beneficiades ha augmentat un 3% respecte a l’any anterior. En total, el CVI ha entregat 14.540 euros que han alleujat l’economia de la ciutadania d’Utiel en plena campanya nadalenca. Aquesta dada és fruit del correcte depòsit de residus en l’ecoparc o *ecomóvil i de l’augment en la conscienciació i la sensibilització ambiental.

D’aquesta manera, es premia l’esforç de la ciutadania que ha reciclat correctament durant l’any, gràcies a la campanya el meu Compte Ambiental. Els veïns que han anat depositant durant l’any els residus en l’ecoparc i l’ecomóvil adequadament, són els beneficiaris dels vals descompte de la campanya. Amb els tiquets entregats, de 5 euros cadascun, s’ha pogut pagar en més de 120 establiments d’Utiel adherits a la campanya.

Enguany, igual que en en anys anteriors amb la pandèmia, es va establir una cita prèvia perquè els veïns pogueren recollir els seus vals amb comoditat i sense aglomeracions i respectant totes les mesures de seguretat.

Per a informar la ciutadania sobre la recollida de vals es van desenvolupar durant el mes de desembre tres accions d’educació ambiental en el centre d’Utiel amb la intenció que tota la informació de la campanya arribara adequadament a la ciutadania.

La iniciativa comercial de la campanya el meu Compte Ambiental està consolidada i amb ella es pretén unir el bon comportament mediambiental amb l’impuls al comerç local. I és que els comerciants porten anys col·laborant activament amb aquesta tasca de reconeixement a les persones d’Utiel que ajuden a aconseguir millors resultats mediambientals en les instal·lacions de valorització de residus domèstics del Consorci València Interior.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà