Llíria marca la màxima en la Comunitat

Llíria

Aquest dimarts la capital de la comarca del camp de Túria va registrar 25,6 graus

Els municipis valencians de Xàtiva i Llíria han marcat la temperatura màxima més alta d’aquest dimarts, en registrar tots dos municipis 25,6 graus, en una jornada en la qual les tempestes que han deixat 50 litres per metre quadrat a Cortes de Pallars (València) i 40,6 l/m² a Callosa d’en Sarrià (Alacant).

Segons les dades de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), altres temperatures màximes significatives han sigut els 25 graus de Bicorb (València) o els 24,3 graus registrats a València, a més dels 24,2 que s’han aconseguit en l’aeroport d’Alacant.

A la província de Castelló, la capital ha marcat 23,8 graus, Vilafranca 17,8 (2,9 graus menys que aquest dilluns) i Castellfort, 19,4.

Aemet informa així mateix que altres màximes destacades a la província de València han sigut els 25 graus de Llíria, els 23 graus a Miramar i els 23,1 de Polinyà de Xúquer.

A la província d’Alacant, els termòmetres han aconseguit els 24,2 graus a Xàbia i en l’aeroport d’Alacant, i els 24 graus a la ciutat d’Alacant, on ja han caigut 96 litres per metre quadrat durant aquest maig, el mes amb més precipitació acumulada a la ciutat des de 1980, quan es van acumular 115 litres segons dades de Aemet.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà