El curs escolar començarà el dilluns 9 de setembre i acabarà el 18 de juny

colegio olocau

Tindrà 179 dies lectius enfront dels 180 del curs actual

La Conselleria d’Educació ha proposat que el pròxim curs escolar 24/25 comence el dilluns 9 de setembre en les etapes d’Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional, tant en FP Grau Bàsic com en les titulacions de Grau Mitjà i Superior, i acabe el 18 de juny.

Els programes formatius de qualificació bàsica i FP de segona oportunitat començaran el curs l’11 de setembre i finalitzaran el 18 de juny, segons ha informat Educació sobre la proposta que ha realitzat en la taula sectorial, taula de pares i taula d’alumnes.

En la Formació de Persones Adultes, les classes començaran el 16 de setembre de 2024 i finalitzaran el 13 de juny de 2025; i en Ensenyaments Artístics de Música i Dansa, elementals i professionals, Ensenyaments Professionals d’Arts Plàstiques i Disseny i Ensenyaments Esportius de Règim Especial començaran el 16 de setembre de 2024 i finalitzaran el 13 de juny de 2025.

Per a les Escoles Oficials d’Idiomes el curs comença el 24 de setembre de 2024 i finalitzarà el 18 de juny de 2025.

D’aquesta manera, el pròxim curs els centres educatius d’Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat de la Comunitat Valenciana tindran 179 dies lectius enfront dels 180 del curs actual, després de la petició dels sindicats, segons el director general de Centres Docents, Jorge Cabo.

També s’han escoltat les demandes dels pares, els qui sol·licitaven acabar abans les classes per la calor i perquè no coincidira amb les festes de Sant Joan.

Períodes de vacances
Els períodes no lectius durant el curs comprenen les vacances de Nadal, que seran des del 23 de desembre de 2024 al 6 de gener de 2025, tots dos inclusivament; i les vacances de Pasqua, que engloben des del 17 al 28 d’abril de 2025, tots dos inclusivament.

Així mateix, durant aquest curs escolar no seran lectius els dies festius 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana; 1 de novembre, Festa de Tots els Sants; 6 de desembre, Dia de la Constitució; 25 de desembre, Dia de la Nativitat del senyor; 19 de març, Dia de San José; 18 d’abril, Divendres Sant; i 1 de maig, Dia Internacional dels Treballadors.

Els ajuntaments podran proposar com no lectius fins a un màxim de tres dies, d’acord amb el procediment disposat en l’article cinqué de l’Ordre d’11 de juny de 1998, de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, que estableix els criteris generals pels quals s’ha de regir el calendari escolar per a tots els centres docents de la Comunitat Valenciana que imparteixen ensenyaments d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, Formació Professional, Batxillerat, Ensenyaments Artístics i Ensenyaments d’Idiomes.

La Direcció General de Centres Docents podrà autoritzar, per a un centre o una localitat, un calendari escolar diferent de l’establit quan concórreguen circumstàncies excepcionals, d’acord amb el procediment establit en l’article nové de la citada Ordre. E

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà