Els veïns de l’Eliana trien tres propostes que s’incorporaran als Pressupostos Participatius 2018

ayuntamiento

Les propostes estan dirigides a millorar els equipaments urbans i zones verdes

 

Amb la intenció de donar l’oportunitat a la ciutadania de decidir sobre les inversions municipals de manera directa, l’Ajuntament de l’Eliana ha organitzat la tercera edició del procés de votació per a triar un total de tres propostes ciutadanes, que seran incloses en els Pressupostos Participatius de 2018.

El procés va començar amb més de 100 peticions de millora del municipi, en una primera fase d’emissió de propostes emeses directament per la població de la localitat. D’elles, 18 van passar a la fase final, en la qual s’han triat les tres més votades: millora de voreres, creació d’un parc d’activitats o plantació d’arbrat en les vies públiques.

En concret, es va a invertir un total de 100.000 euros per al condicionament de voreres del municipi, 6.000 euros per a la creació d’un parc per a fer entrenaments físics, i 30.000 euros per a la plantació d’arbrat als voltants dels col·legis de l’Eliana, així com també en l’Avinguda de Germanies i l’Avinguda de la Generalitat.

La regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de l’Eliana, Mercedes Berenguer, ha explicat que el propòsit del programa de Pressupostos Participatius és “seguir avançant perquè els veïns i veïnes que vulguen implicar-se i contribuir al desenvolupament de la ciutat, tinguen cada vegada més pes en les decisions i projectes que s’emprenen des de l’Ajuntament”. A més, ha assegurat que “en 3 anys s’hauran executat inversions proposades i votades per la ciutadania per un valor superior al milió d’euros, el que posa de manifest la importància que l’Ajuntament concedeix a la nova participació de la ciutadania en la gestió pública”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà