Satisfacció amb l’organització i desenvolupament de les Festes de Vilamarxant

Enquesta Vilamarxant

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Vilamarxant realitza una enquesta per a valorar el grau de satisfacció dels veïns sobre les Festes 2017

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la seua regidoria de Festes, va posar en marxa, de l’11 de setembre a l’11 d’octubre, un sondeig per a consultar el grau de satisfacció de les veïns i veïnes respecte a les Festes d’enguany. Ara s’han fet públics els resultats de l’enquesta, en la qual han participat 197 persones. En ella, s’ha determinat que la població es mostra satisfeta amb l’organització (un 63% de les persones enquestades diu estar molt satisfet, i un 32 % mitjanament satisfet), compliment dels horaris (amb una satisfacció del 76 %) i la seguretat de les passades celebracions (també un 76 %).

A més, també s’ha pogut saber que l’acte que més ha agradat ha sigut el sopar de quintes, que enguany es va celebrar per primera vegada amb l’assistència d’unes 1.800 persones. En segon i tercer lloc han quedat les orquestres i els bous al carrer.

L’enquesta també incloïa un espai perquè els ciutadans i ciutadanes feren els seus suggeriments. Algunes de les demandes més repetides han sigut: que les orquestres comencen més prompte, més activitats per als xiquets i xiquetes, programar nits d’actuacions musicals en directe, més festejos taurins, més activitats durant el dia, que es torne a celebrar la cavalcada i propostes per a millorar el sevei de neteja, entre altres.

Encara que els resultats no són vinculants, l’Ajuntament de Vilamarxant ha assegurat que es tindran en compte per millorar les festes de l’any que ve, per tal d’adaptar-les millor a les demandes i gustos dels veïns i veïnes.

La regidora de Festes, Vicky Sanchis, ha mostrat el seu agraïment a les persones participants, “perquè les seues respostes són molt valuoses i ens serveixen de termòmetre per avaluar si estan contents o no amb els passats festejos i, el que és més important, seran la nostra guia per millorar l’organització de les Festes 2018”. “Des de l’Ajuntament sempre estem disposats a escoltar qualsevol crítica constructiva que ens ajude a millorar i a, entre tots, fer les festes que els veïns i veïnes de Vilamarxant mereixen”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà