L’Eliana inicia la XIII edició del festival Cinc Segles de Música

cinc segles 2017 eliana

L’orquestra La Dispersione va obrir el festival amb música dels segles XVII i XVIII

L’Eliana ha iniciat la XIII edició del festival Cinc Segles de Música, que recull una diversitat musical des del Renaixement fins als nostres dies. El director del festival, Vicente Roncero, explica que “sense esta música no existiria cap altre tipus de música, perquè esta dóna la possibilitat a altres de viure”. Va ser en 2005 quan es va encetar el festival, que enguany cumplix tretze anys de vida.

L’apertura del festival va vindre de la mà de l’orquestra La Dispersione, el passat dissabte 28 d’octubre. L’Auditori Municipal de l’Eliana es va omplir de públic per a escoltar a esta formació, que interpreta música dels segles XVII i XVIII. L’agrupació, formada per nou músics i el director, va interpretar l’obra “The Curtain”, d’Henry Purcell (1659-1695) i Matthew Locke (1621-1677), amb una gran acollida per part del públic assistent.

La propera cita serà el dissabte 25 de novembre de la mà de Carles Cases Trio, un dels compositors més prestigiosos en l’àmbit europeu. La programació inclourà sis concerts més i es prolongarà fins al mes de juny de 2018.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà