El Club de Futbol Base l’Eliana presenta els seus equips

club futbol eliana 3

El jugador del València C.F. Geoffrey Kondogbia va assistir a l’acte

Quasi 500 jugadors de futbol es varen donar cita recentment en el camp de l’Eliana en la presentació dels equips del Club de Futbol Base l’Eliana. El Club compta amb un total de 30 equips per a aquesta temporada 2017-2018, i tots ells varen ser protagonistes en un entretingut acte de presentació, en el que no varen faltar els sortejos i les sorpreses.

Una de les més esperades va ser la visita del jugador del València C.F. Geoffrey Kondogbia i de les jugadores del Llevant UD Ana Buceta i Greta Espinoza. Els tres van recolzar amb la seua presència al club i compartiren moments amb els jugadors de l’Eliana.

L’Escola de Gimnàstica Rítmica de l’Eliana també va participar en l’acte, amb una exhibició del grup aleví de nivell federació avançat, i una altra del conjunt benjamí que participarà en el Campionat d’Espanya.

L’acte va finalitzar amb una foto de família dels 500 jugadors, junt als entrenadors i autoritats, entre les que va destacar l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent; la regidora d’Esports, Eva Santafé, i el president de l’Associació de Clubs Esportius de l’Eliana i del club, Vicente Zamora.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà