Riba-roja fa entrega dels premis del I Concurs de Curtmetratges en la XXV Setmana del Cinema

cortos ribaroja 1

“Sin tiempo” va ser l’obra premiada d’entre els set curtmetratges presentats a concurs

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha celebrat recentment l’acte de lliurament dels guardons del primer concurs de curtmetratges celebrat en la localitat, amb el lema “Fes-t un film”, que formava part de la XXV Setmana del Cinema. Un total de set obres s’han presentat al concurs, les quals es pogueren visionar durant els dies que ha durat la Setmana del Cinema en l’aula principal de l’Auditori de la Casa de la Cultura de Riba-roja.

En l’acte, presentat pel reconegut actor valencià Ferran Gadea, es va entregar el primer premi al curtmetratge “Sin tiempo”, de Pablo Schmitow, qui va ser guardonat amb 800 euros i un diploma. El segon premi va ser per a “Veient passar el temps”, de Francisco Martínez, premiat amb 500 euros i un diploma. I el tercer premi es va concedir a “Ibidem”, de la Kolada, dotat amb 300 euros i un diploma. El premi especial “Filma Riba-roja” va ser per a Sandra Ten amb “86.400 segundos”, mentre que el premi del públic es va atorgar a “Momentos”, de Cavallets Producciones.

El jurat del concurs ha estat format per Dora Martí, José Antonio Hurtado, Reis Juan i el regidor de Cultura de Riba-roja, Miquel Castillo, amb veu però sense vot. Este últim ha destacat “la qualitat i la quantitat de les obres que s’hi han presentat en esta edició, perquè s’ha pogut comprovar que al nostre municipi hi ha gent amb molta preparació i una gran estima pel cinema, la qual cosa ens encoratja encara més per millorar futures edicions, atesa la resposta tan positiva que hem obtingut del públic assistent”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà