El Festival Estiu a la Torre de l’Eliana comptarà enguany amb 11 propostes culturals molt diverses

presentacio-estiu-a-la-torre-2018

Del 9 de juny a l’1 de setembre

La nova edició del Festival Estiu a la Torre es va presentar aquest dilluns al Saló de Plens de l’Ajuntament de l’Eliana, on es van presentar les diverses propostes culturals que emplenaran l’emblemàtica Torre del Virrei des del 9 de juny i fins a l’1 de setembre.

En total, enguany es realitzaran 11 concerts diferents, 9 dins del cicle del Festival i altres dues que complementaran l’oferta: el concert de l’Escola Coral de l’Eliana i la Nit de Sant Elies del Centre d’Estudis Locals.

Dins del cicle, que arranca amb la cloenda de Pinceladas Flamencas, també hi haurà tangos amb Christian Collazo, música en valencià de la mà d’Andreu Valor i el Cor de l’Eliana, la cloenda del festival V Segles de Música amb una nit a Broadway i les ja tradicionals cites amb el Jazz amb Pritt&SimonDomisol Sistes i Nora Pastor Quartet. A més, els cantautors Lluís Llach i Javier Krahe seran els protagonistes de dues nits homenatge.

L’Alcalde i Regidor de Cultura, Salva Torrent, va convidar a tots els veïns i veïnes a gaudir de les “nits màgiques” que es produiran a la Torre amb “artistes i propostes del més alt nivell” i va recordar que les entrades, a més de la taquilla, es poden comprar en la web www.elientrada.es.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà