Isabel Montaner repeteix com a candidata de Compromís a l’alcaldia de l’Eliana

montaner
La regidora de Compromís a l’Ajuntament de l’Eliana, Isabel Montaner.

La regidora defensa un projecte “feminista i social”

La que va ser la candidata a l’alcaldia de l’Eliana a les eleccions de maig de 2015, Isabel Montaner, repetirà com a candidata després de que l’assemblea local de Compromís l’haja elegit com a la nova cap de llista de la coalició valencianista.

L’actual portaveu de Compromís a l’Ajuntament de l’Eliana ha afirmat que “amb tota l’espenta, valentia i treball del meu col·lectiu aconseguirem els objectius que ens marquem. La bona tasca a l’Ajuntament ens recolza, i aquesta elecció m’empodera per continuar donant tot l’esforç possible per aconseguir que l’Eliana tinga una alcaldessa amb un marcat projecte feminista i social”.

El portaveu del col·lectiu local, Pau de Miguel, ha afirmat que Isabel Montaner és “la millor candidata possible, per això des del col·lectiu l’hem encoratjat a que encapçale aquest projecte que es il·lusionant i transformador. És el moment de què l’Eliana tinga l’alcaldesa que es mereix”.

Compromís per l’Eliana ha creat un equip de campanya electoral que estarà a la disposició de la candidatura per elaborar totes les accions electorals i que estarà dirigit per la politòloga i sociòloga, Elena López, i Pau de Miguel.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà