Tornen a desinfectar 150 quilòmetres de carrers més concorreguts de l’Eliana

limpieza calles
Desinfecció als carrers de l’Eliana.

La neteja de contenidors es realitza de una vegada per setmana      

L’Ajuntament de l’Eliana ha iniciat aquest matí un nou circuit de neteja i desinfecció de les vies i espais públics més concorreguts de la localitat per a evitar que es propague el virus COVID-19. Així dos camions- cisterna, un amb capacitat per a 15.000 litres que circula per les grans avingudes i un altre una mica més xicotet, que porta 8.000 litres per a poder accedir als carrers més estrets, recorreran d’est a oest els més de 150 quilòmetres de vies tant del nucli urbà com de les diferents urbanitzacions.

Com en l’ocasió anterior, la desinfecció es produirà amb una dissolució d’hipoclorit seguint les recomanacions sanitàries i es prolongarà durant les pròximes quatre jornades. Els treballs s’han iniciat hui per la zona de El Valle fins a Hendaya i continuarà per El Paraíso cap a Montealegre, Torre del Virrei i Entrepins per a finalitzar en el nucli urbà.

A més de l’aigualeig, en les zones d’afluència com ara centres sanitaris, comerç local, residències i clíniques veterinàries continua la ruta habitual de desinfecció que s’està duent a terme dues vegades per setmana.

D’igual forma, la neteja manual de contenidors s’està realitzat també de manera habitual una vegada per setmana, exceptuant els de les residències que es netegen diàriament. En aquest sentit, l’Ajuntament recorda a la població que no manipule les tapes dels contenidors, que han de romandre obertes per a evitar contactes innecessaris. El consistori afig el prec de l’ús responsable dels guants que s’entreguen en els comerços, perquè els usuaris els depositen en els contenidors habilitats en l’eixida dels negocis.

La regidora de Serveis Urbans, Marta Andrés, ha insistit que, en aquesta segona volta es tornarà a passar per tots els carrers de la localitat: “Hem de continuar mantenint els espais públics el més nets possibles, especialment en aquells llocs on l’afluència de públic i la possibilitat de contagi és més alta”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà