Compromís denuncia l’abandonament del 75% dels comerciants del mercat dels dimecres de l’Eliana

Mercado l'Eliana Camp de Túria

Montaner insta l’equip de govern del PSPV a reconduir la situació

El grup municipal de Compromís de l’Eliana ha denunciat l’abandonament de l’equip de govern als comerciants del mercat de venda ambulant dels dimecres davant la falta de consens mostrada pels socialistes alhora de trobar una solució consensuada per tal de garantir el 100% de muntatge de les parades.

Segons les explicacions obtingudes per telèfon de la Regidoria de Promoció Econòmica per part dels representants del mercat davant la propera apertura de totes les tendes del mercaet, tal i conforme marquen les directrius publicades pel govern de l’Estat. Directrius que ja en fase 1 permetien l’apertura del total de parades d’aquests mercats no solament les d’alimentació i productes de primera necessitat com venia fent-se fins el moment, amb les condicions de distanciament entre parades i fins un 30% del total de les parades o amb una ampliació de la zona per tal d’abastir el 100% del mercat.

Des de Compromís per l’Eliana lamentem la situació provocada per l’equip de govern socialista que “pel moment solament s’ha justificat i no ha volgut buscar cap sol·lució a aquestes families que veuen com son abandonades amb cap justificació, evidenciant una falta de ganes de treballar per poder ajudar a totes les families afectades per aquesta crisi econòmica amb tot el que implica aquest parò de quasi 3 mesos en quant a la impossibilitat de muntar les seues tendes”.

La portaveu del Grup Municipal Isabel Montaner ha assegurat que “no s’està demanant res extraordinàri, només el compliment de les paraules de l’alcalde en allò relatiu a no deixar a ningú enrere”.

La regidora de l’oposició ha continuat: “sabem que és possible donar aquesta resposta doncs a altres municipis com ara Llíria s’ha realitzat el mercadet complint amb les directrius del Govern i sense deixar a ningú enrere, tot des del diàleg amb els representats de la Federació de Comerç i també amb la representació del mercat de venda ambulant corresponent, per a aplegar a acords només cal esforçar-se i treballar totes les opcions possibles”.

Des de Compromís per l’Eliana insten al equip de govern a reconduir aquesta situació “molt desagradable, que deixe enrere les polítiques que abandonen al 75% dels afectats i trobe la sol·lució corresponent amb els canvis d’ubicació i que siguen necessaris per tal de complir la normativa de la Fase 2 en la que ens hi trobem”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà