Oberta una nova licitació del Bar de la Piscina i dels Jubilats de l’Eliana

piscina l'Eliana Camp de Túria

El termini estarà obert fins al pròxim 28 d’agost

L’Ajuntament convoca de nou el procediment per a la concessió del servei d’explotació dels bars-cafeteries públics del Bar de la Piscina o EPA i dels Jubilats.

El passat mes de juny, el Consistori va establir 3 lots independents que s’unificaven en una mateixa licitació. El Bar del Mercat Municipal va rebre un total de 3 proposicions, deixant deserts als bars del Centre de Formació de Persones Adultes i dels Jubilats per falta de licitadors.

L’Ajuntament ha decidit efectuar una nova convocatòria de licitació perquè els hostalers presenten les seues ofertes, havent sigut convidades 3 empreses de la localitat. Els interessats en la convocatòria tindran fins al pròxim 28 d’agost per a presentar les seues propostes a través de mitjans electrònics, tal com estableix el Reial decret llei 17/2020, de 5 de maig, per a la convocatòria de licitacions. Tots els detalls del procediment al complet es poden consultar en la web municipal, en l’enllaç.

Aquests establiments són instal·lacions d’interés general per al municipi, per a potenciar les relacions interpersonals entre els veïns i les veïnes que assisteixen a les diferents activitats que es desenvolupen en aquests espais.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà