L’Eliana celebrarà diumenge el Bosc de la Benvinguda

bosque bienvenida camp de turia

L’acte estarà restringit al públic i complirà amb totes les mesures sanitàries front al coronavirus

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Eliana ha convidat a través d’una carta dirigida als seus progenitors, als més de 80 xiquets i xiquetes nascuts en 2019 a participar aquest diumenge, 8 de novembre, en la quarta edició del ‘Bosc de la Benvinguda’. I és que, si el temps ho permet i el terreny està practicable, tots ells acompanyats dels seus pares i mares plantaran el seu corresponent arbre senyalitzat amb el seu nom i data de naixement en el Barranc El Mandor.

L’acte se celebrarà en el marc de les mesures de prevenció enfront del Covid-19 i tindrà lloc en dos torns per a evitar aglomeracions. A més, l’Ajuntament ha restringit el nombre d’acompanyants a 2 i les famílies hauran de portar el seu propi material (aixada, guants i regadora) per a evitar compartir amb altres participants. En tot cas, serà obligatori l’ús de mascareta durant tota la celebració i respectar la distància mínima de seguretat d’1.5 metres entre no convivents.

L’activitat, restringida solament als i les menors inscrites prèviament, comptarà amb la presència de l’alcalde, Salva Torrent i de l’edil de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, a més d’altres membres de la Corporació.

En aquest sentit Comeche ha recordat que en aquesta ocasió l’acte serà restrictiu per a complir amb totes les mesures sanitàries i garantir la salut dels i les participants. “No obstant això, amb permís del clima, el consistori complirà amb el seu objectiu de contribuir en la construcció d’una societat més cívica, responsable i solidària, en aquests temps de pandèmia en els quals resulta encara més essencial”, ha declarat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà