Reobri la sala d’estudi de la Biblioteca de l’Eliana

sala-de-estudios-biblioteca_l'Eliana Camp de Túria

De dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 i de 15 a 20 hores

La Biblioteca Pública Municipal de l’Eliana torna a obrir la seua Sala d’Estudi, a partir de hui 22 de març, en horari de 9 a 14 i de 15 a 20 hores de dilluns a divendres. Per a accedir a les instal·lacions continuarà sent obligatòria la utilització de mascareta i del gel desinfectant disposat a l’entrada. La capacitat màxima serà de 12 persones, assegurant així la distància de seguretat, amb taules separades per panells i amb totes les mesures de prevenció necessàries per a garantir la salut dels usuaris.

Igualment, romandrà el servei de préstecs i devolucions amb aforament limitat i controlat, així com la reserva de lectures a través del telèfon 96 274 23 71. A més, continua en marxa el servei ‘La Biblioteca a casa’, que facilita el préstec de llibres directament al domicili dels veïns que per la seua avançada edat, reducció de mobilitat o per qualsevol altra circumstància no hi poden acudir presencialment. Per a sol·licitar-lo hauran de contactar amb el centre telefònicament o a través del correu electrònic de la Biblioteca.

El regidor de Biblioteca, Jorge Pérez Comeche, ha recordat que tot i que es restableix el servei, la recomanació, per a tots aquells que disposen d’un entorn d’estudi òptim, és que continuen fent-ho a les seues cases. ‘La reducció dels contactes continua sent la millor prevenció per a evitar possibles rebrots’, ha explicat l’edil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà