L’Eliana rebrà al ‘mestre de la costura’ Ancor Montaner aquest dissabte

ancor montaner
Ancor Montaner. FOTO: RTVE.

L’Ajuntament retransmetrà per streaming l’acte

L’Ajuntament de l’Eliana ha organitzat per a aquest dissabte, 3 d’abril, una recepció a Ancor Montaner, guanyador de la quarta edició del concurs ‘Maestros de la Costura’. Amb tan sols 28 anys, aquest artista elianer i creatiu enamorat de la dècada dels 50, és llicenciat en Belles Arts i professor de pintura en el Taller Artesà de la localitat.

L’acte, que se celebrarà sense més públic que els seus propis familiars i els membres de la Corporació Municipal a causa de les restriccions de la pandèmia de Covid-19, es retransmetrà en streaming a través del canal de YouTube de l’Ajuntament.

Prèviament i a porta tancada, el talent de moda serà rebut per l’alcalde, Salva Torrent, i la primera tinenta d’alcalde, Marta Andrés, per a signar en el llibre d’honor del Consistori.

A partir de les 19 hores arrancarà l’esdeveniment en directe amb la projecció d’un vídeo amb els millors moments del seu pas pel taller de TVE i el primer edil li obsequiarà amb unes paraules de reconeixement i uns detalls protocol·laris.

La també elianera Melani García, delectarà al públic amb una cançó després del seu actiu suport a la candidatura de Ancor des que arrancara la seua marxa televisiva. A més, el jove guardonat estarà abrigallat també i en tot moment pels seus companys del Taller Artesà.

Torrent ha convidat als veïns de l’Eliana i a tots els seguidors de Ancor a seguir l’acte en directe a través de les xarxes socials municipals, per a acollir calorosament a aquest artista tal com mereix. “Serà un orgull rebre a aquest més que merescut guanyador del Maniquí d’Or que ha demostrat, malgrat tots els obstacles, que l’important és sobreposar-se amb entusiasme i enfrontar els reptes amb un gran somriure”, ha declarat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà