Desmantellada una festa il·legal este cap de setmana a l’Eliana

policias l'Eliana

La Policia Local van identificar a 7 dels participants, d’entre 21 i 33 anys

La Policia Local de l’Eliana ha impedit la celebració, el passat dissabte 17 d’abril, d’una festa il·legal en un complex residencial del municipi. Els fets van ocórrer passades les 10 de la nit quan, gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents reben la cridada telefònica d’una persona que havia sigut convidada a una festa convocada a través de les xarxes socials.

Després de les comprovacions pertinents, dues dotacions municipals es van presentar al lloc dels fets gràcies a la col·laboració i bona disposició del responsable de l’establiment. Els agents van accedir a l’interior, on van comprovar la presència d’un total de 20 joves, dels quals van aconseguir identificar finalment a 7 homes d’entre 21 i 33 anys, donant-se la resta a la fugida.

Tal com ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora, “gràcies al treball de la Policia Local i a la col·laboració ciutadana s’ha pogut evitar una celebració que haguera generat gran perjudici per als veïns del voltant, a més de possibles contagis, al mateix temps que s’ha complit la llei i la normativa vigent enfront de la Covid-19”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà