L’Eliana rep als equips de futbol campions de lliga

recepcion futbol l'eliana

El Juvenil ascendeix a 1a Regional i el Cadet en Preferent

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha rebut aquest dimecres als jugadors dels equips Juvenil i Cadet A del Club de Futbol Base de l’Eliana. La recepció, que ha tingut lloc en el Saló de Plens de l’Ajuntament, ha servit per a entregar uns trofeus en nom del Consistori a tots els integrants dels equips, com recompensa als seus últims èxits esportius collits aquesta temporada 2020/2021.

D’una banda, el Juvenil A, baix la direcció tècnica de Juan Espinosa i Antonio Ortiz, ha resultat campió de 2a Regional de la lliga i ascendirà la pròxima temporada a la categoria de 1a Regional. Tot això, sense haver perdut cap partit en tot el campionat i amb tan sols dos empats. Alguns dels seus jugadors, a més, han debutat ja enguany amb l’Amateur en Regional Preferent.

Per part seua, el Cadet A, entrenat per Edu Martín, ha resultat guanyador de 1a Regional amb ascens a Preferent. Cal destacar que serà la primera vegada en la història del Club que aquesta categoria accedeix a aquest nivell de competició. Tots els seus integrants s’han format en el club local des d’edats molt primerenques. En aquesta atípica temporada, marcada per la pandèmia de covid-19, han disputat un total de 16 partits amb 11 victòries, 4 empats i un només partit perdut.

En l’acte, els jugadors de tots dos equips campions de lliga a l’Eliana, han estat acompanyats dels seus familiars i de la regidora de Política Esportiva, Concha Montaner.

Torrent ha felicitat els integrants de totes dues formacions i ha destacat l’esforç realitzat en un any complicat en el qual no han deixat d’entrenar i preparar-se físicament per a la competició. “Tots dos equips tenen un gran futur per davant i els elianers i elianeres esperem poder gaudir i compartir amb ells de tots els seus èxits en la pròxima temporada”, ha afirmat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà