Mazón se compromet a reforçar la seguretat a l’Eliana i baixar els impostos

PP eliana

El president del PPCV visita el municipio al costat de la candidata a l’alcaldia, María José Marco

El president del PPde la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, s’ha compromés hui en l’Elianaa reforçar la seguretat del municipi, baixar els impostos i impulsar les polítiques d’habitatge.

En un acte al costat de la candidata del PP a l’alcaldia, María José Marco, Mazón ha assenyalat que el PPCV “vol baixar els impostos i reforçar la seguretat i veiem que ja arriba el temps de fer-lo”. “Cada dia que passa el canvi està més a prop. La Comunitat Valenciana respira temps de canvi i en el PPCV treballem cada dia perquè aqueix canvi es transmeta amb una millora de les polítiques socials, de la sanitat, de la seguretat, i la creació d’ocupació i riquesa i oblit de l’infern fiscal que ha creat Puig”, ha assenyalat.

La candidata popuñlar a l’alcaldia ha afirmat que Mazón “serà el pròxim president de la Comunitat i el seu compromís amb l’Eliana és clar, atenent les peticions dels veïns per a millorar la seguretat, principalment a les urbanitzacions, així com la baixada d’impostos i la millora de serveis, que no són concordes amb els impostos que paguem”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà