El PP alerta del possible trasllat de l’ambulància de l’Eliana a un altre municipi

Els sanitaris denuncien estar amuntegats en un barracó

El PP de l’Eliana, després de reunir-se amb els professionals sanitaris del Servei Vital Bàsic d’ambulància, ha alertat de la possibilitat que els elianeros perden la base de l’ambulància 24 hores, que en l’actualitat se situa en el centre de salut, “perquè l’Ajuntament governat pel Psoe no habilita unes instal·lacions dignes després de diversos mesos de denúncies dels sanitaris”.

El Col·legi Oficial d’Infermeria de València ha criticat la “falta de sensibilitat que ha mostrat l’Ajuntament de l’Eliana amb tot el personal sanitari de les ambulàncies” a l’Eliana.

Els professionals han afirmat que se senten desatesos perquè se’ls imposa romandre en un barracó a l’aparcament del centre de salut el temps que estan de guàrdia, una caseta prefabricada de mínimes dimensions exposats a les inclemències del temps tant la calor extrema a l’estiu i el fred a l’hivern, quan en altres poblacions de Camp de Túria se’ls ofereixen habitatges o espais amplis on desenvolupar el seu treball, “per la qual cosa podria perillar aquest servei a l’Eliana”.

Els treballadors sanitaris adverteixen que se’ls va prometre, abans d’eleccions, un lloc digne on treballar i ara des de l’Ajuntament no responen a les seues crides pel que han convocat una concentració de protesta a les portes del consistori el dimarts 18 de juliol per a reclamar a l’alcalde una solució immediata i estan valorant traslladar el servei a un altre municipi de la comarca.

Per a la portaveu popular, María José Marco, “aquest servei d’ambulància amb base en l’Eliana 24 hores és vital i no podem perdre’l per no oferir un lloc digne de treball als nostres sanitaris. Exigim a l’equip de govern socialista que se centre en governar i donar una solució immediata, perdre l’ambulància seria imperdonable. Que et facen una manifestació a la porta de l’Ajuntament reclamant que complisques la teua paraula després de dos mesos des de les eleccions no diu gens bo. “

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà