Olocau reclama més recursos sanitaris davant l’augment de població

centro de salud Olcoau

L’Ajuntament transmet les seues demandes a la Conselleria de Sanitat

L’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, i la regidora de Sanitat, Olga Brínquez, han mantingut una reunió en la Conselleria de Sanitat amb Eva Suárez, directora general d’Atenció Primària; Enrique Soler, subdirector general d’Atenció Primària; i Francisco Reyes, cap de servei d’Infraestructures per a transmetre’ls les demandes del municipi en matèria sanitària.

En la trobada es va dialogar sobre les necessitats materials, d’infraestructures i de personal que existeixen degut al creixement de població que està experimentant Olocau. Ropero i Brínquez van presentar dades, com les xifres del cens de persones assignades al Centre de Salut, que reflecteixen la situació actual de la localitat pel que fa a l’atenció sanitària.

Igualment, es va abordar el paper que juga el turisme -impulsat pel recent reconeixement d’Olocau com a Municipi Turístic de Singularitat-, que contribueix, especialment en època estival, a l’augment del nombre de residents, la qual cosa exigeix un major esforç per a poder oferir un servei de qualitat.

El primer edil va expressar la seua satisfacció “per la voluntat de la Conselleria per a analitzar les nostres peticions, treballar junts i donar resposta a les necessitats que té Olocau hui dia”.

“Des de la Corporació Municipal, defenem la sanitat pública i de qualitat i, per això, encara que hem aconseguit importants avanços en els últims anys, continuarem reivindicant els mitjans que els nostres veïns mereixen”, va assegurar.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà