El consultori mèdic d’Olocau mantindrà la plaça d’auxiliar administratiu

centro de salud Olcoau

Després de les negociacions entre l’Ajuntament, la Conselleria i el coordinador de la Zona de Salut de Llíria

El consultori mèdic d’Olocau mantindrà el servei d’auxiliar administratiu, per la qual cosa l’atenció als veïns i continuarà oferint-se sense cap minvament.

A partir del pròxim dilluns, 15 d’abril, l’horari d’atenció d’administració serà: dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 8 a 15 hores, de manera presencial a Olocau; i dijous, de 8 a 15 hores, telefonant a Llíria. Actualment, s’estan realitzant gestions perquè es puga comptar amb este servei totsels dies en el municipi.

D’esta manera, les negociacions realitzades des de l’Ajuntament a través de l’alcalde, Antonio Ropero, i la regidora de Sanitat, Olga Brínquez, així com els escrits enviats este passat dimecres han donat com a resultat una ràpida solució al greu problema que anava a suposar la pèrdua de la plaça.

Igualment, la col·laboració de la Conselleria de Sanitat i del Coordinador Mèdic Cap de la Zona Bàsica de Salut de Llíria han sigut fonamentals a l’hora d’aconseguir que es donara resposta a la sol·licitud de la Corporació Municipal.

El primer edil ha expressat la seua satisfacció per la resolució, ja que, com ha assenyalat, “el treball i l’esforç que hemrealitzat ha donatelsseusfruits i podrem conservar un lloc que és indispensable per a garantir una atenció concorde a les necessitats dels veïns”.

“El nostre compromís amb la sanitat pública i de qualitat és ferm, i esta notícia demostra que sempre realitzaremtot el que estiga en les nostres mans per a continuar millorant els mitjans del Consultori; els següents objectius seran la creació de la plaça d’auxiliar administratiu i l’arribada d’unmetge, com ja vam sol·licitar a la Conselleria, per a poder donar resposta a les demandes de la nostra localitat”, ha afegit.

Des del Consistori, han recordat que, per a aconseguir més mitjans, és imprescindible que aquelles persones que visquen en el municipi o que residisquen allí durant al menys 6 mesos i que tinguen el seu metge en una altra localitat, duguen a terme la modificació de les dades de la seua targeta SIP per a poder ser atesos a Olocau.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà