Reunió de treball per a avançar en la reforma del CEIP El Garbí i en el segon IES de l’Eliana

La Conselleria d’Educació ha acollit la cita on han participat l’alcalde, la tinenta alcalde i personal tècnic

L’Ajuntament de l’Eliana s’ha reunit aquest matí en la Direcció General d’Infraestructures Educatives de la Conselleria d’Educació per a conèixer la situació actual de dos projectes importants per al municipi. L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha mantingut una reunió de treball amb el Director General d’Infraestructures Educatives, Rafael Valcárcel. La responsable de Grans Projectes i Infraestructures i 1a tinenta alcalde del municipi, Marta Andrés, també ha participat en la cita.

En la mateixa s’han abordat dos dels temes que a nivell d’infraestructures són més necessaris escometre per a satisfer les necessitats dels veïns i veïnes de l’Eliana. D’una banda, l’ampliació del CEIP El Garbí que ja està en el Pla  Edificant amb una dotació superior als cinc milions d’euros, però que a causa de l’augment de preus és necessària una ampliació de la dotació econòmica per a poder continuar amb els següents passos que s’iniciarien amb la licitació de l’obra.

L’altre dels temes tractats en la cita és la imperiosa necessitat que el municipi compte amb un segon IES. L’actual, com ha explicat Torrent en la reunió, ‘ja no pot assumir totes les necessitats que tenen els nostres joves. Està infradimensionat i necessitem poder construir un nou per a cobrir la demanda de la nostra ciutadania’.

En aquest sentit, la predisposició de la Direcció General d’Infraestructures Educatives és positiva i després de la documentació requerida es podran continuar fent passos que permeten fer realitat tots dos objectius. ‘És important continuar dotant de recursos a tota la comunitat educativa de l’Eliana, tenim el compromís i treballarem perquè puguem anar avançant a millorar les infraestructures educatives i construir les que necessitem’, ha conclòs l’alcalde del municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà