Inndromeda celebra una jornada sobre la gestió de projectes innovadors a la Mancomunitat

Esta jornada té com a finalitat promoure els projectes orientat a empreses del sector del “Hub Digital”

La Mancomunitat Camp de Túria ha acollit en les seues instal·lacions a “Inndromeda”: Aliança en tecnologies habilitadores per al sistema productiu de la Comunitat Valenciana, en una jornada que té com a finalitat promoure el coneixement en la gestió de projectes innovadors (I+D+I) orientat a empreses del sector del “Hub Digital”.

Les sessions formatives s’han distribuït en dos grupals i altres individuals a demanda, on la Mancomunitat Camp de Túria ha funcionat com a vector de transmissió per a facilitar la transformació productiva i enfortir els sistemes útils de la comarca. A més, aquests tallers han inclòs la possibilitat de finançament dels projectes d’innovació i adopció tecnològica per a ser utilitzades quan corresponga.

Per part d’Inndromeda, Ángel González, responsable d’Innovació Tecnològica, explica que aquest centre d’innovació digital pretén “empapar” d’informació a les empreses sobre el que implica desenvolupar un projecte d’aquestes característiques i conéixer els mecanismes que el fomenten. “Junto con la Mancomunitat hemos identificado aquellas empresas que están en disposición de ejercer dichos proyectos que desarrollan y hacen referente a la comarca”, afegeix.

Aquesta jornada de transferència de tecnologia és part del programa “Túria Tech Transfer” realitzar per la Mancomunitat Camp de Túria. El seu objectiu és implantar la innovació i generar solucions digitals per a impulsar la riquesa de les empreses tecnològiques de la comarca del Camp de Túria que formen part del “Hub Digital”. Aquest projecte és finançat per l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), el Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea (FEDER) i la Generalitat Valenciana.

En concret, “Hub Digital” designa a una agrupació d’empreses de l’àmbit tecnològic que treballen juntes com un únic sistema per a aconseguir un fi, la innovació. Actualment, aquesta entitat posseeix una web de publicitat sobre els seus serveis, el nom del qual és “Hub de proveedores digitales” finançat per la Mancomunitat Camp de Túria i gràcies a la col·laboració de l’Agència Valenciana d’Innovació.

Mitjançant aquestes iniciatives de foment de la tecnologia, la Mancomunitat Camp de Túria continua treballant per a diferenciar la comarca del Camp de Túria de la resta de regions i incentivar la seua marca com a territori innovador.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà