La Mancomunitat i EBCONNECTA realitzen el segon fòrum sobre comerç local sostenible

foro comercio eliana

L’esdeveniments’ha dut a terme en el Centre Sociocultural de l’Eliana

El departament de PromocióEconòmica i Ocupacióde la Mancomunitat Camp de Túria juntament amb l’Associació per a l’Economia del BéComú (EBCONNECTA) han celebrat la II edició del Fòrum sobre Comerç Local Sostenible, un esdeveniment que va comptaramb la participació d’associacions de la comarca i ponents especialitzats en economia sostenible que té com a objectiu realçar la importànciad’este sector per a la comarca del Camp de Túria.

Entre estos professionals, es va disposar de la presència de Tomás González, director de la Càtedrad’Empresa i Humanismede la Universitat de València, Sandrine Gil, directora de la Cambra de ComerçFranc-Espanyola Valenciana i fundadora de la Plataforma ConnectClean, i Jose Luis Muñóz, SèniorAdvisor d’IVEI (Innovation Technology Transformation). A la sessió també van acudir membres dels ajuntaments, empreses i comerços del Camp de Túria, els quals van tindre l’oportunitat de tractar, directament amb els conferenciants, sobre temes d’interés per a la sostenibilitat de la comarca.

La sessió va començar amb la benvinguda per part de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Amparo Navarro i d’Antonio Moya, director de Servei a la Direcció General de Economia, els quals van destacar la importància del comerç local per a la ciutadania. Amés, va ser presentada per la directora del departament de Promoció Econòmica de l’ens supramunicipal, Chelo Herráez i Julio Tárrega, president de EBCONNECTA.

També es va realitzar una taula redonaon diversos comerciantsambbotigueslocals van poder parlar de les seuesexperiènciespersonals sobre el comerç local sostenible. Elsparticipants vanser Mauro Lorenzo, secretarid’Unió Gremial, Yolanda Albert, presidenta de ACEO (Associació de Comerciants i Empresarisd’Olocau), i Chelo Pardo, presidenta de l’Associació de Comerç, Restauració i Serveis de l’Eliana.

En l’acte es va estrenar la campanya audiovisual ‘Fes clic i compra ací”, destinada a promocionar elsvalors del comerç local, presentada per la regidora de Grans Projectes i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Eliana, Marta Andrés. L’alcalde de la localitat, Salva Torrent, també va participar clausurant la jornada.

A més, es van oferirregalsde benvinguda, com van ser elsPacks Ecològicsd’Escriptura i un sacexclusiud’arròs de l’Albufera. En finalitzar es va sortejar una nitd’estada doble a l’HotelCulleraHoliday, pioner en sostenibilitat i es va realitzar un “Tardeo-Networking” que va comptarambun serveid’àpats de “SaborsLocals”.

Este Fòrum va disposar del suport econòmic de la Conselleria d’Hisenda, Economia i Administracions Públiques i la col·laboració de l’Ajuntament de l’Eliana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà