La secretària autonòmica d’Igualtat i Diversitat visita Benaguasil

La trobada ha servit per a coordinar accions i projectes comuns

L’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, s’ha reunit este matí amb la secretària autonòmica d’Igualtat, Asunción Quinzá, en una trobada celebrada a l’Ajuntament i en el qual han participat també la directora general d’Igualtat, Davinia Bono, el director general de Diversitat, Stephane Soriano, i els regidors que conformen l’equip de govern.

Durant la trobada la regidor d’Igualtat, Alicia Molina ha traslladat als representants de la Conselleria les principals necessitats, a més dels programes municipals i les activitats que es realitzen des de l’Ajuntament en matèria d’igualtat.

Després de la reunió institucional, la comitiva s’ha desplaçat a l’Espai de la Dona per a mantindre una reunió amb les associacions de dones, Unió de Dones i Tyrius.

Des de l’Ajuntament han agraït la visita de la secretària autonòmica i dels directors generals i la seua disposició a atendre les demandes de la població.

Per la seua part Quinzá ha assenyalat el seu compromís personal per a continuar col·laborant amb Benaguasil en el marc de les competències que exerceix.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà