L’Eliana presenta el projecte del retén policial i del tatami del poliesportiu

L’alcalde es reuneix amb el director general d’Administració Local

L’Ajuntament de l’Eliana s’ha reunit amb la direcció general d’Administració Local de la Generalitat per a traslladar-li el projecte del nou retén de la Policia Local i del tatami al poliesportiu per a la pràctica d’arts marcials.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, acompanyat de la tinenta d’alcalde, Marta Andrés, i de personal tècnic ha despatxat amb el director general d’Administració Local, José Antonio Redorat; i la subdirectora, Inmaculada Rovira.

La trobada ha servit per a explicar que el consistori pretén transformar l’antic edifici de l’avinguda Bonavista, en la zona de les Taules, en el nou retén de la Policia Local. ‘És per a nosaltres una necessitat poder tindre un edifici dedicat en exclusiva per a la nostra Policia. Una nova ubicació, amb més serveis i millor accessibilitat per a la ciutadania’ ha explicat Torrent.

Les futures instal·lacions donaran més espai per a poder desenvolupar en millors condicions el treball de la Policia Local. L’actual servei policial es troba en el barri antic de l’Eliana en un edifici que, encara que va ser reformat fa deu anys, necessita canviar d’espai per a poder ampliar les seues prestacions.

La reunió també ha servit per a presentar el nou tatami al poliesportiu municipal. Fins ara, l’espai per a exercir aquestes disciplines està compartit amb unes altres. Per això, en paraules del primer edil, el que ‘pretenem és transformar un dels frontons en un tatami amb dues plantes que servisca per a poder practicar en un espai adequat les arts marcials’.

Aquest projecte està pensat sobre una superfície de 1.200 metres quadrats dins del poliesportiu.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà