La Policia Local de Riba-roja va realitzar 12.700 actuacions en 2023

policia local ribarroja

En àmbits de la Seguretat Viària, Pública, Menors, Regulació de Trànsit i Emergències

La policia local de Riba-rojava realitzar un total de 12.700 actuacions al llarg del passat any 2023 enfront de les 12.602 actuacions que es van dur a terme en l’exercici de 2022, és a dir, 98 de diferències entre tots dos anys. Estes xifres estan incloses en la memòria de la policia del passat any en què s’enumeren les tasques realitzades per tots els agents.

La memòria se centra en les actuacions que van dur a terme els agents de la policia com les àrees de Seguretat Ciutadana, Seguretat Viària, Protecció de Menors, Violència de Gènere, Servicis Humanitaris i Emergències.

A més, el resum de la tasca policia registra altres actuacions relacionades amb servicis per molèsties en la via pública, controls, accidents o servicis d’alarma, entre altres.

El departament de Seguretat Viària és el que concentra un major nombre d’actuacions de la policia amb 2.134 en total de les quals destaquen les 1.505 denúncies municipals per infraccions a la llei de Seguretat Viària, altres 366 infraccions tramitades per la Prefectura provincial de trànsit, altres 55 controls d’alcoholèmia, 84 controls de trànsit sobre persones i mercaderies, els 37 atestats judicials o els 31 vehicles abandonats.

Els Menors és el segon àmbit en el qual es van dur a terme més actuacions per part de la policia local, amb un total de 1.173 tasques, entre les quals destaquen els 1.169 controls d’entrada i eixides dels col·legis de la localitat, les 3 actuacions de protecció de menors o 1 cas registrat de vandalisme en col·legis.

Les xifres són similars a les de 022 en el qual es van registrar 1.002 en total. En l’àmbit dels menors, els agents van realitzar, també, xarrades a estos, com les 21 xarrades de conscienciació a menors, a les quals van assistir 330 persones.

El document constata 1.021 actuacions en Seguretat Pública, entre les quals cal citar algunes com les 189 tasques relacionades amb citacions judicials, altres 150 actes per substàncies estupefaents, les 158 diligències instruïdes per causes judicials, les 135 atencions i servicis a dones maltractades o les 167 identificacions o les 52 infraccions a la llei de Seguretat Ciutadana, entre altres.

Les disposicions municipals van aconseguir les 933 actuacions, centrades en les 388 sobre control d’animals de companyia i perillosos dels quals 26 van finalitzar amb denúncia, els 155 controls d’establiments, les 119 vigilàncies de mercats fixos, extraordinaris i venda no sedentària, els 87 objectes perduts i tramitats, els 84 controls de consum de begudes alcohòliques en la via pública o les 37 denúncies per infracció de les ordenances.

La memòria de la policia local de Riba-roja de Túria arreplega un total de 587 actuacions sobre servicis humanitaris i emergències, dels quals 519 són servicis per malaltia, per consum de drogues-alcohol, persones indigents o extraviades, a més d’altres 68 actuacions sobre emergències relacionades amb incendis, inundacions, despreniments o rescats. A més, altres 163 actuacions van correspondre al Servici de Medi Ambient i Policia Rural sobre el parc fluvial o les zones de cultiu.

Finalment, cal destacar els 6.125 servicis que van dur a terme els agents al llarg de 2023 com els 991 casos creats i rebuts per emergència procedents del 112, els 800 servicis per molèsties en la via pública, en habitatges o locals, les 998 actuacions sobre regulació del trànsit, o els 317 controls per robatoris, entre altres.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà