Aquests són els 16 alumnes de l’Eliana amb millor expedient acadèmic

premios excelencia eliana

Els estudiants de Primària i Secundària de diferents centres escolars han sigut rebuts per l’Ajuntament

L’Ajuntament de l’Eliana va celebrar el divendres passat l’acte de reconeixement dels premis extraordinaris al rendiment acadèmic. 16 alumnes de Primària i Secundària han obtingut aquest guardó que atorga la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació per les seues qualificacions, amb una mitjana de 10, en el curs 2022/2023.

L’alcalde Salva Torrent acompanyat de la regidora d’Educació, Eva Santafé, van rebre a l’alumnat juntament amb els seus familiars a la Sala de Plens. Enguany, com a Ciutat Educadora, el lema de l’Eliana és ‘la cultura, font de creació i aprenentatges’, i en aquest marc s’ha celebrat aquest acte per a reconéixer el talent i l’esforç dels i les estudiants, tant de centres privats, concertats com públics de la localitat.

En primària, del col·legi públic El Garbí han rebut el premi Juan Caballero, Malena Corredor i Neus Sáez; de l’Olivera, Manuel Benítez i Pablo Jaimes, i del Virgen del Carmen, les alumnes Marta Barea, Nicoletta Malavia i Noah Morcillo.

Del col·legi IALE han sigut reconegudes Carla García, Sofía Luzón i Marina Sanz, mentre que de l’Helios han sigut Alicia del Saz, Noelia Giménez i Vega Redondo. En Secundària i d’aquest mateix centre ha destacat Martina Darder i, finalment i en aquest mateix nivell educatiu, del Novaschool Rivas-Luna la guardonada ha sigut Penélope Sáez.

Torrent ha felicitat l’alumnat elianer i els seus familiars pel seu esforç i els resultats acadèmics obtinguts. ‘L’Eliana vol posar en valor aquests resultats que confirmen que l’educació és un vector de transformació social i de millora de la vida de la ciutadania’, ha destacat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà