Llíria adjudica les obres de construcció del tercer col·legi a Mura

El centre albergarà a 500 alumnes d’Infantil i Primària

La Junta de Govern Local ha aprovat l’adjudicació, per 8,8 milions d’euros, de les obres del nou col·legi públic de Llíria, el CEIP núm. 3, que se situarà a la zona de Mura, al costat de l’IES Camp de Túria que ja està en una avançada fase de construcció.

L’edil d’Infraestructures Educatives de l’Ajuntament de Llíria, Paco García, ha assenyalat que amb este projecte “es culminen les licitacions de tots les actuacions delegades per la Conselleria d’Educació dins del Pla Edificant, en el qual s’ha previst una inversió de més de 22 milions d’euros, tant en les reformes fetes en els col·legis Sant Vicent i Sant Miquel, i els IES Camp de Túria i Laurona, i, ara, la construcció del nou IES Camp de Túria i del col·legi número 3.

Un nou centre educatiu per a 500 alumnes

El nou col·legi albergarà un centre docent de Primària i Infantil de dos línies per a prop de 500 alumnes, en un solar de més de 13.000 metres quadrats, i que es distribuirà en dos edificis principals adaptats a la topografia del terreny i consolidant les restes arqueològiques trobades a la parcel·la.

Comptarà amb 12 aules de Primària, 6 de segon cicle i dos de primer d’Infantil, juntament amb un menjador per a 400 comensals en dos torns.

Disposarà d’un gimnàs, vestuaris i urbanització dels espais lliures de la parcel·la amb una pista poliesportiva, un hort, el pati de jocs i un aparcament per al personal docent.

García ha destacat que el municipi, “després de 35 anys, vorà construïts dos nous centres educatius després de dècades de demandes de l’Ajuntament i de la comunitat educativa. El Pla Edificant ha sigut un èxit i gràcies al mateix, la localitat ha vist millorades les seues instal·lacions educatives i s’espera que en esta nova etapaes puguen continuar amb els projectes presentats per a una 2a fase d’este programa”.

L’edil ha agraït “l’esforç realitzat pels serveis tècnics municipals i de contractació per a poder culminar l’adjudicació del nou CEIP núm. 3, on s’ha desenvolupat un treball intens, des del seu gènesi en la redacció de projectes, preparació dels solars, vials adjacents, licitacions i ara en la fase de construcció, un treball que sempre ha comptat amb l’impuls i suport de la Corporació municipal”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà