L’Eliana destina 600.000 euros a la renovació de voreres El Carmen i Montesol

Les obres estan previstes que finalitzen en abril

L’Ajuntament de l’Eliana continua amb el seu pla de renovació de voreres en diferents punts del terme municipal amb l’objectiu de millorar les construccions més antigues o les afectades per trencaments per arrels d’arbres i per l’indegut estacionament de vehicles.

Les últimes actuacions, que van arrancar el passat mes d’octubre, s’estan desenvolupant en les zones de El Carmen i Montesol i compten amb un pressupost de 632.495 euros.

Les reparacions, que estan previstes que finalitzen el mes vinent d’abril, estan consistint en la demolició i posterior reconstrucció del paviment de vorera deteriorat amb formigó ruletejat o amb formigó imprés.

Les obres contemplen també la renovació completa de les vorades, a més s’està aprofitant l’ocasió per a realitzar el pas de vianants amb rajola hidràulica, així com rajola tàctil de botó i ratllada.

aceras l'eliana

En aquelles zones on la renovació afecta a tota una façana o a gran part d’ella, s’ha aprofitat en els casos necessaris per a renovar també trams d’aigua potable. Finalment, als carrers que el seu ample de vorera ho permet, s’estan implantant també escocells al voltant dels arbres.

L’alcalde Salva Torrent ha valorat aquest tipus d’actuacions com ‘molt demandades i necessàries’, destacant que en el període de 2019- 2023 el Consistori ha invertit 3 milions d’euros en renovació de voreres.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà