L’associació de veïns d’El Valle es reuneix amb l’Ajuntament de l’Eliana

S’han tractat la seguretat i la recollida selectiva de residus

L’Ajuntament de l’Eliana continua amb la seua política d’atenció a la ciutadania i per a això manté reunions periòdiques amb les associacions de veïns del municipi per a continuar construint entre tots i totes l’Eliana que volem.

Així, la setmana passada va tenir lloc una trobada entre l’Associació de Veïns d’El Valle i l’Ajuntament. Alcalde, regidors i regidores, personal tècnic i el cap de la Policia van participar en la reunió. S’hi van poder tractar assumptes com els relacionats amb la seguretat ciutadana, les millores en asfalt i els ressalts instal·lats per a reduir la velocitat dels vehicles.

També va haver-hi moments perquè els representants de l’associació sol·licitaren una solució per a les discrepàncies que existeixen en alguns nombres de carrers; així com la petició d’un reforç en els tractaments antipanderoles. En la cita també es va parlar del recentment instaurat sistema porta a porta de recollida de residus sòlids urbans o la necessitat de col·locar una marquesina en la parada d’autobús perquè les persones puguen resguardar-se de la calor o la pluja.

La reunió va servir per a anunciar que la pista de petanca estava pendent de contractació i que en les pròximes setmanes seria una realitat. Es tracta d’una petició veïnal i que prompte podrà ser utilitzada pels veïns i veïnes. De la mateixa manera, es va aprofitar per a indicar que la marquesina de l’autobús és competència de l’Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV) i que la instal·lació d’aquesta, així com la renovació de la resta de marquesines del municipi, es farà en breu.

L’Associació va reclamar també una major presència policial per a controlar possibles ‘botellons’ al Parc de Daniel Ramón que puguen produir-se ara amb les vacances estivals i el bon temps. El cap de policia va destacar que setmanalment ja es realitzen aquests serveis, però que es reforçaran a partir d’ara.

Finalment, es va parlar de continuar amb els concerts en els barris que es programarien per a l’últim trimestre de l’any així com el treball que s’està fent ja per a realitzar activitats familiars també en els barris de l’Eliana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà