L’Eliana llança una agenda jove per als mesos de març i abril

L’Ajuntament ha llançat una agenda per als mesos de març i abril amb una completa programació d’activitats, tallers i cites dirigides a les persones joves elianeres, amb l’objectiu de promocionar entre elles un oci saludable i sense eixir de la localitat.

Al març el programa arrancarà amb el curs d’autodefensa, dissenyat per a ensenyar habilitats pràctiques i tècniques per a protegir-se en situacions de perill o atac, que s’ha organitzat en el marc de les celebracions del 8M i que està dirigit a xiques joves d’entre 14 i 30 anys.

El taller es durà a terme el dimecres 6, entre les 17.30 i les 20.30 hores i les inscripcions, per registre d’entrada, es tanquen aquest dijous 29.

El mes continuarà amb un taller afectivosexual el dia 14 en l’IES l’Eliana, on l’alumnat assistirà a un espai d’aprenentatge i reflexió dissenyat per a abordar aquests temes de manera integral en un ambient escolar. El taller comptarà amb una segona sessió el dia 20, en aquesta ocasió brindant informació, promovent l’educació sexual, fomentant l’autoacceptació i oferint a l’alumnat eines per a desenvolupar relacions sanes i satisfactòries.

A l’abril, els dijous 9, 16, 23 i 30 el Centre Sociocultural acollirà un curs d’intel·ligència artificial per a ajudar les i els joves a comprendre i aplicar aquesta eina, que està prenent cada vegada més rellevància en diversos camps com la medicina, la robòtica o les finances.

El dissabte 20 tindrà lloc l’esperada cita amb Elifreak. La fira del còmic, el manga i l’anime de l’Eliana tornarà en la seua segona edició al passeig Secondo Baldín després de l’èxit de l’any passat. Un espai per als seus aficionats en què podran compartir interessos, conéixer els seus artistes favorits i gaudir d’una varietat d’activitats relacionades amb el món freak.

Aquest mateix dia arrancarà el curs de Director/a d’Activitats del Temps Lliure (DAT), organitzat per la Mancomunitat Camp de Túria, per a proporcionar les eines per a planificar, organitzar i dirigir activitats d’oci educatiu infantil i juvenil de manera segura, educativa i divertida. Les inscripcions per a participar estaran obertes fins a l’11 de març a través del correu manco.campdeturia@xarxajove.info.

El mes tancarà amb la inauguració de l’Espai Jove i la Casa de la Cultura, per al que l’àrea de Joventut ha organitzat tot un cap de setmana amb streamers, monologuistes, música en directe i conferències per a celebrar aquest nou punt de trobada que acollirà tot el relacionat amb la vida juvenil del municipi des d’aquell moment.

Tota aquesta programació es completa amb el programa Jove Oportunitat (JOOP), que s’està celebrant des del mes de gener passat i fins al juny vinent amb joves d’entre 16 i 21 anys que volen completar la seua educació i adquirir habilitats que els permeten accedir al mercat laboral o continuar amb la seua formació. L’acció ha començat amb 11 joves elianers, encara que el programa està obert perquè s’incorporen més persones en qualsevol moment. Per a fer-ho, hauran de dirigir-se al correu elijove@leliana.es o al telèfon 96 275 80 30 (extensió 163).

L’edil de l’àrea, Juan Espinosa, ha posat en valor una variada agenda d’activitats especialment pensada i dissenyada per a la joventut elianera, que busca acostar-se al màxim als seu interessos i oferir espais d’oci i diversió sense haver de desplaçar-se del municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà