Línia Verda: més d’11.200 incidències solucionades des de 2015

El tipus d’incidències que més s’han comunicat són de parcs i jardins

L’Eliana va implantar Línia Verda l’any 2015 i, des de llavors, el servei ha solucionat un total d’11.294 incidències, un ús continuat i constant per part de la ciutadania elianera que mostra el seu bon acolliment.

El tipus d’incidències que més s’han comunicat són aquelles que fan referència a “Parcs i Jardins” (18%), seguit de “Residus” (16%),” “Recollida de Mobles i Estris” (16%), “Mobiliari Urbà i Senyals” (14%), “Neteja Viària” (11%), “Enllumenat” (11%), “Fugides d’Aigua” (4%) i “Clavegueram” (4%).

Per a poder utilitzar aquest nou servei és necessari descarregar gratuïtament l’aplicació (APP) de Línia Verda i seleccionar el municipi. Per a comunicar una incidència, n’hi ha prou punxant sobre el botó “Nova Incidència” i triant entre les diferents tipologies. De manera automàtica, l’APP detecta les coordenades exactes en les quals se situa el desperfecte. El següent pas és adjuntar una foto de la incidència i observació sobre aquesta. Una vegada enviada, personal de l’Ajuntament rep notificació i inicia els tràmits per a solucionar-la. La ciutadania, al seu torn, rep notificació en el seu telèfon mòbil sempre que es produïsca un canvi en l’estat d’aquesta.

A través d’aquest el canal directe de comunciación, la persona usuària també pot plantejar qualsevol consulta mediambiental i, en un termini màxim de 24 hores, tindrà resposta d’un equip d’experts en la matèria de forma completament gratuïta. Així mateix, disposa d’un ampli contingut de consulta mediambiental (guia de bones pràctiques, consells, informació pròpia del municipi, etc.).

Al servei també es pot accedir a través de www.liniaverdaeliana.com o per telèfon en el 902 193 768, en horari de 8.00 a 17.00 hores. A través de Línia Verda la ciutadania rep també comunicacions emeses pel mateix Ajuntament per a, d’aquesta manera, estar informat en temps real.

L’alcalde, Salva Torrent, s’ha mostrat molt satisfet amb els resultats, al mateix temps que ha posat en valor la implicació, participació i interés de veïns i veïnes pel seu municipi. ‘Línia Verda afavoreix l’ús de les “bones pràctiques” mediambientals i, en conseqüència, el desenvolupament d’un municipi més sostenible’, ha afirmat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà