L’Eliana celebrarà les seues Festes Majors 2024 del 5 al 17 de juliol

Enguany es recuperarà el castell de la Vespra i se celebrarà la primera Trobada de Muixerangues

L’Ajuntament de l’Eliana ha presentat aquest migdia la programació de les Festes Majors de 2024, que se celebraran del 5 al 17 de juliol, i ho ha fet amb els seus protagonistes: el clavari major de la Mare de Déu del Carme, Salvador Llisart; la clavariessa major de la Puríssima, Carmen Compte, i el clavari major del Crist del Consol, José Reinal.

El tradicional pregó i el Tro d’avís, donarà inici a les festivitats el divendres 5. A continuació, se celebrarà la tradicional nit de paelles, seguit de l’orquestra Seven Crashers, que amenitzaran la primera nit de revetles en el municipi.

Enguany, el cartell inclourà per primera vegada una Trobada de Muixerangues i recuperarà el castell de focs artificials del 15 de juliol, dia de la Vespra, que llançarà la pirotècnica Valenciana.

De no,u en la programació no faltarà la pólvora i el foc amb el correfoc, les despertaes o les tres mascletaes, una per cada dia gran de les clavaries; sense oblidar la Cordà organitzada per la Penya del Coet Bufat, que enguany retrà homenatge a dos dels seus membres recentment desapareguts. A més, les nits de les Festes Majors estaran animades amb els tradicionals concerts de la Unió Musical, un concert dels cors locals o l’espectacle d’artistes locals. Tampoc faltaran les grans orquestres com a Eufòria o Scream, el XIX Sopar de la Solidaritat o els balls populars.

L’alcalde, Salva Torrent, ha animat la ciutadania elianera a gaudir de les festivitats amb responsabilitat i seguretat i ha agraït la seua participació a totes les entitats que fan possible la programació, com la Unió Musical, la Penya del Coet Bufat, la Cofraria de la Mare de Déu del Carme, la Germandat del Crist del Consol i de la Puríssima i La Llauradora.

cartel eliana
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà