Pep Gimeno ‘Botifarra’ reobri ‘Estiu a la Torre’ després de les festes

Interpretarà a L’Eliana amb Pau Chàfer , al piano, les cançons del seu nou disc ‘A un home que veu del poble ningú fa abaixar la cara’

La Torre del Virrei reprèn la seua activitat cultural el próxim dissabte després d’una pausa per la celebració de les Festes Majors de l’Eliana. Els músics de Xàtiva, Pep Gimeno ‘Botifarra’  i Pau Chàfer, seran els encarregats d’inaugurar el cicle ‘Música en Valencià’, que acabarà el 30 de juliol amb un concert de Mara Aranda.

Els músics de Xàtiva, Pep Gimeno i Pau Chàfer, interpretaran a L’Eliana les cançons del seu nou disc ‘A un home que veu del poble ningú fa abaixar la cara’.

Pep Gimeno, conegut popularment como ‘Botifarra’, es caracteritza per les seues cançons tradicionals valencianes que, acompanyades per la rondalla i al costat de les interpretacions al piano de Pau Chàfer, aconsegueixen unes melodies afrancesades.

El concert començarà a les 22.30 hores en la Torre del Virrei. Les entrades poden comprar-se de forma anticipada en les taquilles del cinema d’estiu a les 22.30 hores. L’entrada general té un preu de 7 euros i la reduïda de 5 euros.

El festival ‘Estiu a la Torre’ a l’Eliana és una novetat en la programació cultural del municipi. Aquesta primera edició va començar en el mes de juny amb els concerts del cicle ‘Músiques del món’ i portarà a l’agost la tradicional ‘Trobada de Jazz’ i la XV edició de ‘Pinceladas Flamencas’.

El 3 de setembre se celebrarà la clausura del festival amb l’actuació del grup Malvaloca.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà