Estiu a la Torre torna a l’agost amb jazz i flamenc

El festival Estiu a la Torre reprén la seua activitat després del parèntesi del mes de juliol per a completar la seua programació al llarg d’agost. Els pròxims quatre dissabtes del mes, l’escenari de la Torre del Virrei acollirà altres tants espectacles relacionats amb el jazz, la música clàssica i el flamenc.

Aquest dissabte 5 d’agost, el públic podrà gaudir d’un homenatge a Frank Sinatra, del qual fa tres mesos es va commemorar el 25 aniversari de la seua mort. Babalu Swing Band serà el grup encarregat d’interpretar les cançons de Sinatra en un recorregut pel més conegut del seu repertori, amb una formació de quartet liderat per la veu de Juanjo Navarro.

Per al dia 12, el tàndem format per la cantant Arantxa Domínguez i el pianista Ricardo Belda en format de sextet interpretaran “Cuando vuelva a tu lado”, tot un homenatge als clàssics del jazz amb uns arranjaments que faran gaudir a tot el públic assistent.

La tercera cita, la del dissabte 19, serà amb Andreas Prittzwich, espectacular intèrpret del clarinet, saxo i flauta de bec que ens portarà a una visió molt particular d’obres de Bach, Chopin, Satie o Strauss entre una llarga llista de compositors clàssics, en un concert titulat “Beau soir”. Ho farà de la mà de la soprano Isabel Álvarez i el pianista Jacobo de Miguel.

I per a acabar el cicle, el dissabte 26 arriba l’hora de ‘Pinceladas Flamencas’, amb l’espectacle “Sonío” sota la direcció musical del guitarrista Juan de Pilar.

No faltarà el cante de Joselín el Negre, acompanyats de saxo i baix i una parella de balladors.

Les entrades per als quatre concerts estan ja a la venda en www.elientrada.es, al preu de 7 euros la general i 5 euros la reduïda.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà