El Cinema d’Estiu tanca la temporada amb 20.000 espectadors

Ll’entrada reduïda per a joves i jubilats s’estendrà durant tot l’any a les projeccions que tenen lloc a l’Auditori Municipal de L’Eliana

El Cinema d’Estiu de l’Eliana conclou amb un balanç molt positiu la temporada 2016. La varietat de pel·lícules en la cartellera ha aconseguit atreure a 20.000 espectadors durant els mesos d’estiu. Com a novetat d’esta edició, la creació de l’entrada reduïda per a portadors del Carnet Jove i jubilats, que han passat a pagar 2,50 euros. Esta modalitat d’entrada s’estendrà durant tot l’any a les projeccions del cinema familiar i d’estrena que tenen lloc a l’Auditori Municipal. 

La terrassa d’estiu de l’Eliana, amb més de 40 anys d’història, ha aconseguit reunir a un gran nombre d’espectadors enguany. La cartellera incloïa en esta ocasió diferents cicles en els quals s’han projectat pel•lícules de cinema d’autor, europeu i familiar. D’esta forma ha aconseguit arribar a un públic variat i de totes les edats que, finalment, ha superat els 325 espectadors de mitjana per pel•lícula.

El cinema espanyol ha tingut un gran acolliment per part del públic, que ha omplert les sessions de ‘Kiki, el amor se hace’ i ‘El Olivo’, entre ambdues van atreure a 2.024 espectadors en dos sessions cadascuna.

També el cinema infantil ha tingut èxit en esta edició, especialment la pel•lícula ‘Buscando a Dory’, que va convocar a 1.743 espectadors i va omplir les tres sessions del cap de setmana.

L’alcalde i regidor de Cultura, Salva Torrent ha mostrat la seua satisfacció en conèixer aquests xifres “hem pogut oferir un cinema de gran qualitat a la ciutadania durant tot l’estiu que va començar amb el festival de curts “L’Eliana Cinema” amb gran èxit de participació. Clarament, la nostra terrassa d’estiu està consolidada com una de les preferides i amb major tradició per a tots els valencians”.

Com a novetat d’esta edició, la creació de l’entrada reduïda per a portadors del Carnet Jove i jubilats, que han passat a pagar 2,50 euros. Esta modalitat d’entrada s’estendrà durant tot l’any a les projeccions del cinema familiar i d’estrena que tenen lloc a l’Auditori Municipal.

La propera cita amb el cinema serà dissabte que ve 1 i diumenge 2 d’octubre amb la passada de ‘Mascotas’ i l’última de Woody Allen ‘Cafe Society’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà