Paco Enlaluna, Rubén Aparisi i Jesús Manzano, al cicle d’humor

Hui dissabte comença el circuit d’humor a la Casa de la Joventut de l’Eliana

Els espectacles del còmics Paco Enlaluna, Rubén Aparisi i Jesús Manzano componen l’oferta del circuit d’humor durant els tres primers dissabtes de febrer. Els preus van des dels 5 als 7 euros.

Hui dissabte, 4 de febrer, en la Casa de la Joventut de l’Eliana, el músic i còmic Paco Enlaluna obri el cicle d’humor. El també actor i guionista presentarà a les 20.00 hores un espectacle en el qual entremescla la música i l’humor per a transmetre al públic tot el que escriu d’una forma atractiva.

També en la Casa de la Joventut a la mateixa hora, actuarà el mag Rubén Aparisi l’11 de febrer. Cansat de les bromes que ha de suportar sobre la seua professió, ofereix un espectacle de màgia amb tocs d’humor.

Finalment, el 18 de febrer a les 20.00 hores a l’Auditori Municipal, ‘El quinto Beatle’ tanca aquest cicle d’humor. Un dels guionistes del Hormiguero 3.0 i còmic de programes com a Sopa de Gansos o Comedy Central, Jesús Manzano, descobrirà al públic cuán difícil és mantenir la mentida si es fes passar per un fan dels Beatles per a lligar amb una xica.

‘The Blisters’, una de les millors bandes tribute a The Beatles, posarà la música en directe a aquesta història carregada d’humor i reflexions.

Els preus van des dels 5 euros per als espectacles de Paco Enlaluna i Rubén Aparisi, 4 euros per a xiquets i jubilats, i 7 euros per al de Jesús Manzano, 5 euros si és preu reduït.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà