La 10K tornarà als carrers de l’Eliana

El Circuit de Carreres Populars de la Diputació tornarà a celebrar-se el 30 de juliol

Els amants del running l’estaven esperant: el retorn de la tradicional 10K tornarà a l’Eliana el pròxim 30 de juliol, després de dos anys sense celebració per la pandèmia. El XXIII Circuit de Carreres Populars, organitzat per la Diputació de València, recorrerà a més altres 11 municipis.

El certamen esportiu estarà dotat amb trofeus i premis en metàl·lic, tant per a la classificació general absoluta com per a les diferents categories: júnior, promesa, sènior i veterà A, B i C. Així mateix, hi haurà un trofeu específic per a fomentar la participació dels clubs, reservat als equips amb major nombre d’atletes; i també es donaran regals als participants que completen sis o més carreres del circuit.

Quant a l’operativa, els corredors hauran de registrar-se de manera gratuïta en la web www.circuitodiputacionvalencia.es per a després inscriure’s en les diferents proves en el mateix portal habilitat per l’ens provincial. D’aquesta manera, cada participant pot fer acoblar el calendari a les carreres que desitge en funció de les seues preferències.

L’edil d’Esports, Concha Montaner, ha animat als amants de les carreres a reprendre el pols en aquesta nova edició que reunirà valors com esport, socialització, salut, turisme i sostenibilitat amb samarretes oficials cent per cent de material reciclat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà