La comarca del Camp de Túria registra més de 90 litres durant la vesprada

lluvias

En el barranc de Mandor cau un arbre que ha afectat el sumunistre elèctric als veïns de Montesol

Les pluges i ruixats tempestuosos que han caigut, i que la previsió indica que seguiran presents fins a la jornada de demà, han deixat empremta en tot el territori de la comarca del Camp de Túria.

Segons AVAMET, Associació Valenciana de Meteorologia, la població de l’Eliana, Barranc de Mandor, ha sigut el punt geogràfic que més precipitació s’ha registrat en les últimes hores amb 92,7 l/m², precisament en aquesta localització ha caigut un arbre que ha afectat el subministrament elèctric als veïns de la urbanització Montesol. Així mateix, Bétera ha anotat 79.6l/m² i La Pobla de Vallbona 77,0 l/m², en la vesprada de hui.

La població de Serra ha precipitat 68 mm i Vilamarxant un municipi que s’ha vist com s’inundaven els seus principals carrers, ha rebut 61l/m². Llíria, 68 litres o Marines amb 46 litres, són unes altres dels punts més destacables de la comarca.

Afortunadament, Emergències 112 de la Generalitat Valenciana no ha hagut d’intervindre en cap incidència en el dia de hui. Des d’aquest mateix organisme, s’aconsella no acostar-se a rius ni barrancs per precaució mentre estiga activat l’alerta taronja per tempestes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà