17 persones comencen a treballar a l’Ajuntament de la Pobla

Empleo La Pobla de Vallbona Camp de Túria

Els aturats han sigut contractats de forma temporal per 6 mesos

El Saló de Plens de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha acollit, aquest matí, l’acte de presentació de diversos treballadors que s’han incorporat recentment a l’administració local poblana. D’una banda hi ha 13 persones que treballaran durant enguany, en el Taller d’Ocupació ‘Zona Recreativa en l’Ermita’. Per un altre s’ha contractat a dues persones a través del programa Emcord i altres dos mitjançant el programa Emcorp.

En el Taller d’Ocupació s’ha contractat a 10 estudiants-treballadors, que hauran de superar un període de formació i treball de 6 mesos. Si ho aconsegueixen, seguiran durant un altre mig any desenvolupant aquest projecte (que té com a objectiu dotar d’una zona d’oci a l’Ermita de la localitat). A més, s’ha contractat a una administrativa, a un docent i a la directora del projecte.

Aquesta actuació està cofinançada per l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i Labora (el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, anteriorment conegut com a Servef). Aquest últim organisme, dependent de la Generalitat Valenciana, aporta 200.000 euros per a cobrir les nòmines dels participants en aquest projecte (que és el salari mínim). El consistori poblà, per part seua, s’encarrega d’assumir els costos del material que s’emprarà en aquestes obres.

L’edil de Desenvolupament Local en el consistori poblà, Javier Nóvoa, va explicar que aquest projecte “dotarà al nostre municipi d’un nou espai d’oci, en el qual es podrà estar a l’aire lliure en una zona amb bancs i taules, amb una zona per a fer torrades. Disposarà d’un espai per a aparcar les bicicletes, perquè desitgem promoure la mobilitat sostenible, i a més aquest projecte permet que diverses persones del nostre municipi puguen formar-se i treballar durant un any. Es tracta d’una actuació que és beneficiosa per a tots”.

Benvinguda prèvia
Els estudiants-treballadors van visitar l’espai en el qual se situarà aquesta nova zona recreativa, acompanyats pel personal docent i representants del consistori poblà. Allí, van conéixer in situ algunes de les característiques d’aquest nou espai, les obres del qual està previst que finalitzen a la fi de desembre del present any.

Prèviament, l’alcalde i diversos regidors de l’equip de govern van donar la benvinguda a les persones que han sigut contractades per a dur a terme aquesta actuació. També estaven presents altres quatre persones que han sigut contractades a través de dos programes de Labora: el Emcorp i el Emcord.

Així, una persona s’ha integrat en la brigada d’obres; una altra s’ha incorporat a l’Arxiu Municipal; la tercera s’ocupa de tasques administratives; i l’última d’elles escomet tràmits relacionats amb les contractacions que fa l’administració municipal.

L’alcalde de la localitat, Josep Vicent Garcia, va saludar a tots ells/as i els va desitjar que la seua estada en el consistori poblà (6 mesos) siga profitosa. “Per a l’administració local és un avantatge disposar de més personal per a alleugerir la càrrega de treball diari que existeix en aquest Ajuntament, mentre que per a totes les persones que s’han incorporat és una nova experiència laboral que desitgem que siga molt profitosa”.


Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà