Una empresa de col·locació busca veïns de la Pobla interessats a treballar a Alemanya

Les entrevistes tingueren lloc al Centre Social.
Una empresa alemanya de col·locació va realitzar ahir un total de 10 entrevistes a habitants de la Pobla de Vallbona que desitgen treballar al país germànic. Les entrevistes busquen conèixer el perfil de demandant de treball a la Pobla per valorar la possibilitat d’incorporació a empreses de la regió germànica de Sajonia-Anhalt.

Jesús Pérez

L’agencia busca mà d’obra qualificada per les disciplines d’enginyeria electrònica, enginyeria elèctrica i enginyeria de l’àrea de l’automatització, arquitectura i enginyeria de camins.  Les entrevistes es realitzaren al Centre Social. Amb els encontres, l’empresa vol conèixer el perfil i el nivell d’alemany dels candidats per tal de poder donar resposta a les ofertes que hi ha i les possibilitat de trobar treball al país.

Per complementar les entrevistes, els pròxims 5, 6 i 7 de febrer, s’organitzaran visites a l’Institut d’Ocupació Alemany per veïns de la Pobla interessats a formar-se i treballar a Alemanya, dintre del sistema de formació dual, amb treball remunerat al mateix temps que s’aprèn l’idioma. Aquesta vegada serà la segona que s’organitzen aquestes visites.
 
Aquesta recerca entra dintre del marc de col·laboració en temes d’ocupació, mobilitat laboral, medi ambient i intercanvi de mà d’obra espanyola a Alemanya signat entre la Pobla de Vallbona i la localitat alemanya de Barleben.

 

1 Comment
  1. Em considere del Partit Socialista Obrer Español i music Poblà de la banda, aprofite la ocasió per a donar la enhorabona a la asociació anticorrupció per la magnifica lluita que fa i continuarà fent.
    Si no hi haguera tant de corrupte la gent no tindria que anar a Alemanya. No tenen prou amb estar amb el trifasic monumental a la Banda Municipal, situació la cual ja està denunciada, que vol gaudir de mes i mes diners sense eixugar els impostos corresponents (Sense declarar) amb les bandes de dos pobles diferents la del nostre i la d´un altre. Estos son els del repartiment!!!!!!!!! i la recuperacio de les segues butxaques Jo vuic 10 treballs. La resta que estiguen a l´atur i a Alemanya. Corrupció a gogo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sra comtelles quant de corrupte al seu poble.Situació que també anem a denunciar. http://www.zoomnews.es/…/enchufados-serafin-castellanos-le-cuestan-querella

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà