La Pobla de Vallbona culmina les obres del carril bici del Barri Sant Josep

La Pobla de Vallbona

La inversió és de 120.000 euros que procedixen de fons propis i ha suposat la creació del vial sobre la séquia de l’Agutzil

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona recepciona les obres de la segona fase de la construcció del carril bici del Barri de Sant Josep, des del camí de la Casa Nova fins a la plaça de Santa Caterina. Un recorregut de prop 600 metres de distància que continua el vial ja existent en aquest entorn i que suma quasi 750 metres.


Es tracta d’una via amb una mitjana de tres metres d’amplada que compartiran bicicletes i vianants i que s’ha senyalitzat i il·luminat per augmentar la seguretat.


La inversió és de 120.000 euros que procedixen de fons propis i ha suposat la creació del vial sobre la séquia de l’Agutzil. S’han instal·lat 25 punts de llum led senyals viaris tant verticals com horitzontals i mobiliari urbà. A més, el tram disposa d’un enjardinament drenat al costat de tot el carril bici.


Amb esta obra es connecta el municipi des de les urbanitzacions de la Rascanya i el parc del Barri Sant Josep fins a la plaça Santa Caterina al nucli urbà. Es preveu que una tercera fase comunique este carril bici amb el parc municipal i permeta vertebrar tot el terme d’est a oest a través del carril bici existent al carrer Senyera i l’albereda del Mas de Tous.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà