L’Eliana destina 200.000 euros a pacificació del trànsit, sanejament i clavegueram

S’instal·laran pas de vianants elevats, lloms d’ase i coixins berlinesos

L’Ajuntament de l’Eliana ha signat aquest matí quatre contractes els treballs dels quals milloraran la xarxa de clavegueram, ampliaran la xarxa de sanejament i pluvials i pacificaran el trànsit en diferents punts del terme municipal.

Les obres ascendeixen a 193.596 euros en total per a desenvolupar les diferents actuacions que està previst que s’executen en un termini de dos mesos.

“Ampliarem la seguretat viària dels nostres carrers col·locant elements que reduïsquen la velocitat dels vehicles; a més millorarem les xarxes de sanejament i clavegueram de diferents punts de l’Eliana. En definitiva, continuem millorant la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”, ha explicat l’alcalde, Salva Torrent.

Així, d’una banda es renovaran les tapes dels pous de la xarxa de clavegueram. Un total de 95 actuacions en el nucli urbà i en els barris de l’Eliana. Es tracta de substituir aquells pous que presenten característiques tècniques deficients com pot ser l’absència de junta d’aïllant acústic o aquells que resulten inoperatius.

D’altra banda, es millorarà la xarxa de sanejament i pluvials en un total de 16 punts. En uns casos es tracta d’actuacions d’obra civil com augmentar o recréixer l’altura dels rastells de les voreres i en altres casos augmentar o modificar les canonades existents i augmentar els elements de drenatge.

També es realitzaran obres per a ampliar la xarxa de sanejament del carrer del Romerar 2023. L’objectiu d’aquesta actuació és intervindre en l’extensió del col·lector d’aigües negres existent entre els carrers Gesmilers i Joan XIII així com dotar de connexions de servei domiciliàries a aquest col·lector.

Finalment, la signatura de hui possibilitarà millorar la pacificació del trànsit amb 18 noves actuacions amb l’objectiu de mantindre la velocitat de circulació reduïda. Per a això s’utilitzaran reductors de tres tipus com són pas de vianants elevats, lloms d’ase i coixins berlinesos, a més d’augmentar la senyalització vertical i horitzontal de reforç i limitació.

Les vies Isabel de Villena, Palau, Rosers, Madrid, Mare de Déu dels Desemparats, Hendaia, Gregorio Gea, Pinaeta del Cel, Torre del Virrei, Gravador Esteve, Alginet i Bunyol veuran en les pròximes setmanes com nous elements de pacificació del trànsit milloraran la seua seguretat viària.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà