Els veïns de La Pobla de Vallbona trien la futura avinguda de Colom

carrer colom

L’Ajuntament presenta dues propostes per a les places

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona presenta al veïnat la proposta per reformar l’avinguda de Colom. El projecte donarà solució al problema que genera el nivell de l’aigua en períodes de fortes pluges.

L’estudi ha previst la col·locació d’una canonada d’1,6 metres de diàmetre al llarg de l’avinguda capaç d’absorbir el volum d’aigua pluvial que patix el carrer. També es col·locaran embornals, actualment inexistents al carrer, que capten aigua a superfície i canalitzar-la.

El projecte inclou la remodelació de l’avinguda, que convertirà en una via d’una sola plataforma i amb empedrat que done preferència als vianants. També es soterrarà el cablejat dels serveis que actualment estan subjectes a les façanes dels edificis.

A més, es preveu donar un disseny diferenciat als trams de carrer on es troben els principals espais patrimonials com la Cisterna, la Casa Bernal o la Casa de la Cultura.

Per a les places de l’Antic Ajuntament i l’espai davant de la Casa de la Cultura s’han presentat dues propostes perquè siga el veïnat qui trie. Seran espais oberts que seguisquen la línia d’empedrat del carrer i amb vegetació per donar ombratge.

El veïnat podrà decidir fins al 18 de novembre la proposta de les places en una votació que es fa per Internet i de manera presencial.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.