L’ONCE presenta el cupó dedicat a l’hostaleria a Ca la Vila

cupón ONCE

Se sortejarà el 20 de juny

L’ONCE ha presentat a Llíria el cupó dedicat a l’hostaleria d’Espanya, que se sortejarà el pròxim 20 de juny. L’acte, celebrat a Ca la Vila, ha comptat amb l’assistència de l’alcalde Joanma Miguel, el delegat de l’ONCE a la Comunitat Valenciana José Manuel Pichel, el president de laFederació del Comerç de Llíria Juan Motilla i la directora de l’Agència de l’Organització a la localitat Marta Mínguez.

El cupó, que porta per lema “Millor en companyia”, pretén recolzar i promocionar el sector hostaler, i al mateix temps conscienciar als professionals de l’hostaleria sobre com atendre adequadament les persones amb discapacitat visual que acudixen als seus establiments.

En esta presentació, es va oferir un desdejuni a cegues a representants de l’Ajuntament, del sector hostaler i comercial del municipi, i de diverses entitats socials.

Les persones participants van poder conéixer de primera mà les complexitats que pot trobar-se una invident si no se li facilita el servici. A més, personal tècnic de rehabilitació de l’ONCE va oferir recomanacions per als professionals de l’hostaleria, per a atendre estes persones i fer més còmoda la seua visita al local.

L’alcalde Joanma Miguel ha valorat “molt positivament esta iniciativa de l’ONCE que servix per a sensibilitzar a tota la societat, i en este cas especialment al sector hostaler, per a facilitar l’accessibilitat a les persones amb alguna mena de discapacitat i prestar-los el nostre suport per a fer-los la vida més fàcil”.

El delegat José Manuel Pichel ha volgut posar en valor “el gran treball que desenvolupa el personal tècnic de rehabilitació de l’ONCE, que ensenyen a les persones amb discapacitat visual a afrontar tasques de la nostra rutina diària com usar el bastó, guardar la roba o menjar en la taula”.

 El president de la Federació del Comerç de Llíria, Juan Motilla, ha ressaltat “l’extraordinària labor social que promou l’ONCE, i que compartix molts dels valors del comerç i l’hostaleria local, com la solidaritat i el tracte pròxim”.            

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà