L’edil de CUPO Juan Aguilar repeteix com a candidat a l’alcaldia de la Pobla

Juan_Aguilar

Ha sigut l’única candidatura en Primàries

El partit de les urbanitzacions a la Pobla de Vallbona CUPO va celebrar el passat diumenge, via telemàtica, les eleccions a primàries per a elegir al candidat que encapçalarà les llistes electorals de cara a les pròximes eleccions locals del 28 de maig de 2023.

Després del procés de presentació de candidatures, obert a tots els afiliats i simpatitzants del partit local, una única candidatura es va presentar al procés d’elecció.

Juan Aguilar, graduat en ciència política i de l’administració, actual regidor d’Urbanisme, Serveis, Urbanitzacions i Projectes Urbans de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona va obtindre el 100% dels vots emesos amb una participació pròxima al 80% dels afiliats i simpatitzants del partit local.

L’edil va donar les gràcies “a totes i tots els meus companys per la confiança per a continuar amb una labor de 12 anys que han fet de CUPO un referent en la política municipal”.

“CUPO es consolida com un partit de govern, sent essencial la seua participació en el canvi produït en aquests últims anys en la modernització i millora de les infraestructures i serveis del nostre municipi, però també som més necessaris que mai per a afrontar els grans reptes i projectes que hem posat en marxa per a millorar la qualitat de vida de tots els poblanos“, ha afegit.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà