Vora 600 persones van participar al Sopar dels Majors de La Pobla de Vallbona

sopardelsmajors

Este tradicional sopar té més de 30 d’anys d’història

La Pobla de Vallbona va acollir el passat cap de semana el Sopar dels Majors, amb 600 persones, que van participar. Este tradicional sopar té més de 30 d’anys d’història al municipi i está pensat per a les persones majors del poble, entre d’ells jubilats, pensionistes i empadronats al municipi.

Després del sopar un grup de ball en línia de Bétera va amenitzar la velada amb dues balls (una bachata i després un chachachá), que van compartir amb els assistents. Al acabar el ball, com es tradició, es va fer un reconeixement a l’home i la dona més majors del municipi als que l’alcalde, Josep Vicent Garcia, i la regidora de Serveis Socials, Regina Llavata, van fer entrega d’un obsequi.

L’home més major del municipi que va acudir al sopar ha sigut Abel Terán Diego, i la dona més major que participà en esta festa dels majors va ser Concepción Navarro Sala.

També se li va fer entrega d’un obsequi al matrimoni més vell, Luis Pitarch Espí i Matilde Espí Galbis, que porten 63 anys junts.

Per acabar la velada, tornà a la pista de ball el grup de Bétera i tancà l’event amb un pas doble al ritme, d’una mini orquestra.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà